Tort Cu Firimituri De Afine

Tort Cu Firimituri De Afine
Blueberry Crumb Cake ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 553 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 133 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr granulat, zahăr brun, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort Cu Firimituri De Afine, Tort Cu Firimituri De Afine, și Tort Cu Firimituri De Afine.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină o tigaie rotundă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Cremă untul și zahărul în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete la viteză mare timp de 4 până la 5 minute, până la lumină. Reduceți viteza la minim și adăugați ouăle câte 1, apoi adăugați vanilia, coaja de lămâie și smântâna. Într-un castron separat, cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină în aluat până când se combină. Îndoiți afinele și amestecați cu o spatulă pentru a vă asigura că aluatul este complet amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AfineAfine
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Puneți aluatul în tigaia pregătită și întindeți-l cu un cuțit. Cu degetele,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
4
zdrobiți toppingul uniform peste aluat.
5
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute, până când un tester de tort iese curat. Se răcește complet și se servește presărat cu zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați zahărul granulat, zahărul brun, scorțișoara și nucșoara într-un castron. Se amestecă untul topit și apoi făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista