Tort Cu Căpșuni Proaspete Cu Capul În Jos
Tortul cu căpșuni proaspete cu capul în jos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 278 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 65 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort, căpșuni, amestec de căpșuni Jell-O și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Smochine Proaspete Cu Capul În Jos, Tort Proaspăt Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Proaspăt Cu Caise Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți căpșunile zdrobite pe fundul unei tigaie de copt de 9x13 inch. Presărați uniform căpșunile cu pulberea de gelatină uscată și acoperiți cu mini marshmallows.
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj și turnați deasupra marshmallows.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 până la 50 de minute. Se răcește în tigaie timp de 15 minute. Rulați un cuțit în jurul tigaiei pentru a slăbi părțile laterale și întoarceți tortul pe o tavă de servire. Păstrați tortul la frigider.