Tort Cu Cremă Mai Rece Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu cremă mai rece cu lămâie. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 366 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte, Jell-O amestec de jeleu, amestec de tort de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort pufos cu strat de lămâie-rozmarin cu glazură de brânză cremă de lămâie, Tort de gustare cu lămâie Meyer cu glazură de brânză cremă de lămâie # SundaySupper, și Tort Bundt de afine cu lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie.
Instrucțiuni
Pregătiți tortul și coaceți conform instrucțiunilor pachetului într-un vas de copt de 9x13 inch. Cu o furculiță, faceți găuri peste tot tortul.
Combinați 1 cană de apă fierbinte și 1 cană de apă rece cu un pachet de gelatină de lămâie. Se amestecă până se dizolvă gelatina și se toarnă amestecul peste tort. Se răcește la frigider până se răcește.
Într-un castron mare, amestecați laptele, amestecul de budincă de vanilie și pachetul rămas de gelatină de lămâie până când pulberile sunt dizolvate. Îndoiți în topping bătut și întindeți amestecul peste tort. Se dă la frigider până la servire.