Tort Cu Cremă Italiană De Ciocolată

Tort Cu Cremă Italiană De Ciocolată
Tortul cu cremă italiană de ciocolată este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 151G de grăsime, și un total de 2917 calorii. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, extract de vanillan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 84%. Rețete similare includ Tort Cu Cremă Italiană De Ciocolată, Tort Cu Cremă Italiană, și Tort cu cremă italiană II.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați trei Tigăi rotunde de 8 inci. Separați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cremă 1/2 cană de unt, scurtare și zahăr împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
3
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând după fiecare adăugare. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
4
Cerneti sifonul, faina si 1/4 cana de cacao impreuna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
5
Se adaugă alternativ cu zară la amestecul cremos, începând și terminând cu ingrediente uscate. Se amestecă nuca de cocos și 1 cană de nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Lapte BătutLapte Bătut
Nucă De CocosNucă De Cocos
6
Bateți albușurile până se formează vârfuri tari și pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
7
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru tort.
8
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați prăjiturile să se răcească complet înainte de a îngheța între straturi și pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
10
Pentru a face glazură: cremă crema de brânză și unt împreună. Cerneti zaharul de cofetar si 1/4 cana de cacao, batand putin cate putin pana cand este bine cremata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
ZahărZahăr
11
Adăugați 1 linguriță de vanilie și 1 cană de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista