Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Tortul cu cremă italiană. O porție conține 407 calorii, 5 g de proteine și 20 g de grăsimi. Pentru 57 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 18. 1 persoană a considerat această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de ouă, nucă de cocos, lapte de unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 15%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tort cu cremă italiană, Tort cu cremă italiană și Tort cu cremă italiană.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bate untul și scurtarea. Adăugați treptat zahăr; bate cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cel Puțin 14 Inchi X 10 Inchi)
1 Lingura De Salvie Proaspata Tocata Marunt Sau Frunze De Salvie Uscata, Maruntita
3 Căni De Prune Proaspete Feliate (aproximativ 1-1/4 De Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Plus 5 Lingurițe De Zahăr, împărțite
2
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia; bate timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Stropire Pentru Decorare, Opțional
Garnitură: Drajeuri Argintii
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de smântână alternativ cu zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch,
Maioneza, Cum Ar Fi Hellmann's
Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Muştar Obişnuit De Hot Dog
4
Într-un alt castron, bate albușurile până se formează vârfuri tari. Se pliază în aluat. Încorporați nucă de cocos și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Zahăr De Patiserie și Afine
8 Uncii Smântână Groasă, Bătută
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Plus 5 Lingurițe De Zahăr, împărțite
5
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cesti De Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita
6
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Nonpareils Roșii
3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie
Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita
7
Pentru glazură, într-un castron mare, combinați crema de brânză, untul și vanilia. Se bate treptat zahărul de cofetarie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garnituri Optionale: Frisca, Zmeura Proaspata Si Crengute De Menta
Cutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțită
Picături De Gumă, Tăiate La Jumătate
Garnitură: Drajeuri Argintii
1 Lingura De Salvie Proaspata Tocata Marunt Sau Frunze De Salvie Uscata, Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Plus 5 Lingurițe De Zahăr, împărțite
8
Întindeți peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sireturi De Lemn Dulce
9
Se presară cu nuci pecan. A se păstra la frigider.
Prajitura poate fi asociata cu Crema de Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Red Tail Ridge Estate Dry Riesling. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Red Tail Ridge Estate Riesling uscat
Arome de suc de lămâie, lămâie Meyer, nectarine și ghimbir confiat. Notele minerale mai moi cu vanilie și pere poșate urmează cu puțină fructe stelate. La gust sunt prezente mai multe lime și fructe cu sâmburi, cuplate cu ananas uscat, merișor alb și note de condimente maro. Aciditatea atinge mijlocul gurii ridicând textura care umple gura și extinzând finisajul cu flori albe și guava.