Tort Cu Cremă De Rubarbă
Tortul cu cremă de rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 255 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, rubarbă, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Cremă De Rubarbă, Tort cu rubarbă și cremă, și Tort Cu Cremă De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Se presară cu rubarbă și zahăr. Turnați încet crema deasupra.
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 15 minute înainte de servire.
Garnisiți cu frișcă și mentă, dacă doriți. Puneți la frigider resturile.