Tort crema de ciocolata-portocaliu ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 428 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de zahăr, scurtare, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de înghețată de ciocolată mexicană cu bezea portocalie, Tort De Ciocolată Cu Brânză Cremă De Portocale, și Tort De Înghețată De Ciocolată Mexicană Cu Bezea Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți trei torturi rotunde de 8"; tapetați cu hârtie de ceară. Ungeți și făină hârtie de ceară și părțile laterale ale tigăilor. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
2
Combinați cacao și apă clocotită într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți scurtarea la viteza medie a unui mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând până când este ușor și pufos (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Combinați zeama, sifonul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Sare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
6
Adăugați făină la amestecul de scurtare alternativ cu amestecul de zară, începând și terminând cu făină. Bateți la viteză mică după fiecare adăugare până la amestecare. Se amestecă amestecul de cacao și extractul de portocale. Bateți 2 minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Portocale
Lapte Bătut
Scurtarea
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
8
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați straturile de tort să se răcească în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi. Îndepărtați hârtia de ceară și lăsați straturile să se răcească complet pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
10
Răspândiți umplutura de cremă între straturi până la 1/2" de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cremă
11
Răspândiți glazura Grand Marnier pe părțile laterale și pe partea superioară a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand Marnier
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Garnisiți, dacă doriți.
13
Notă: preferăm o cacao de proces olandez, cum ar fi Droste sau Hershey ' s European-style în straturile de tort pentru cea mai bogată aromă (dar rețeta va avea totuși un gust bun dacă folosiți cacao nealkalizată a lui Hershey).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao Prelucrată Olandeză
14
Pentru a face garnitura de buclă portocalie, folosiți un cojitor de citrice pentru a curăța fâșii de coajă dintr-o portocală; sau curățați 1 portocală cu un cuțit lăsând miez alb pe fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Fructe
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Cuțit
15
Tăiați coaja portocalie în fâșii lungi și subțiri. Înfășurați benzi de coajă în jurul unui creion pentru a crea bucle. Congelați scurt; apoi scoateți vârfurile de coajă portocalie din creion.