Tort Cu Cremă De Ciocolată-Portocală
Tort crema de ciocolata-portocaliu ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 428 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de zahăr, scurtare, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de înghețată de ciocolată mexicană cu bezea portocalie, Tort De Ciocolată Cu Brânză Cremă De Portocale, și Tort De Înghețată De Ciocolată Mexicană Cu Bezea Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți trei torturi rotunde de 8"; tapetați cu hârtie de ceară. Ungeți și făină hârtie de ceară și părțile laterale ale tigăilor. Pune deoparte.
Combinați cacao și apă clocotită într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează. Pune deoparte.
Bateți scurtarea la viteza medie a unui mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând până când este ușor și pufos (aproximativ 5 minute).
Adăugați ouă, pe rând, bătând după fiecare adăugare.
Combinați zeama, sifonul și sarea.
Adăugați făină la amestecul de scurtare alternativ cu amestecul de zară, începând și terminând cu făină. Bateți la viteză mică după fiecare adăugare până la amestecare. Se amestecă amestecul de cacao și extractul de portocale. Bateți 2 minute suplimentare.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Lăsați straturile de tort să se răcească în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi. Îndepărtați hârtia de ceară și lăsați straturile să se răcească complet pe rafturile de sârmă.
Răspândiți umplutura de cremă între straturi până la 1/2" de margine.
Răspândiți glazura Grand Marnier pe părțile laterale și pe partea superioară a tortului.
Notă: preferăm o cacao de proces olandez, cum ar fi Droste sau Hershey ' s European-style în straturile de tort pentru cea mai bogată aromă (dar rețeta va avea totuși un gust bun dacă folosiți cacao nealkalizată a lui Hershey).
Pentru a face garnitura de buclă portocalie, folosiți un cojitor de citrice pentru a curăța fâșii de coajă dintr-o portocală; sau curățați 1 portocală cu un cuțit lăsând miez alb pe fructe.
Tăiați coaja portocalie în fâșii lungi și subțiri. Înfășurați benzi de coajă în jurul unui creion pentru a crea bucle. Congelați scurt; apoi scoateți vârfurile de coajă portocalie din creion.