Tort Cu Coș De Căpșuni
Tortul cu coș de căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.43 pe portie. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Tort Cu Coș De Căpșuni, Tort Cu Coș De Căpșuni, și Tort De Coș Cu Ciocolată Și Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Linia de jos a tigăi cu hârtie pergament. Cerneti primele 4 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și 1 cană de zahăr într-un castron mare până se omogenizează bine. Bateți în smântână, suc de portocale, coajă de portocală și vanilie.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați ingrediente uscate și bateți până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite; blaturi netede.
Coaceți prăjiturile până când lumina aurie și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 28 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe raft 30 de minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi și răciți complet.
Între timp, coca și felie 1 coș căpșuni.
Se pune într-un castron mediu.
Adăugați conserve și 2 linguri de zahăr; aruncați pentru a amesteca.
Lăsați să stea la temperatura camerei până se formează sucuri, aproximativ 2 ore.
Așezați 1 strat de tort, cu partea plată în sus, pe platou. Se acoperă cu amestec de boabe feliate în strat uniform.
Răspândire 1 3/4 cupe biciuit Cr fra fra fra peste amestec berry. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în jos, apăsând ușor. Pentru a face Coș țese, răspândire 1 1/4 cesti biciuit Cr fra fra fra peste partea de sus și părți ale tort; apoi urmați instrucțiunile din caseta de la dreapta. Sau la îngheț pur și simplu, răspândit toate biciuit Cr fra fra Frommincromche peste partea de sus și părți ale tort. (Se poate face cu 8 ore înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se dă la frigider.) Mound rămase boabe întregi în centrul de tort.
Folosind o riglă pentru măsurare și o frigăruie pentru marcare, trageți linii verticale la intervale de 3/4 inci pe părțile laterale ale tortului mat. Montați o pungă de patiserie cu un vârf rotund simplu; umpleți cu 1 cană glazură. Țeavă un cablu vertical de glazură de sus în jos de tort peste o linie trasată.
Folosind o altă pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de țesătură de coș și umplută cu glazură de 2 căni, introduceți o panglică orizontală scurtă peste cordon, extinzând panglica de la linia trasată la stânga cablului până la linia trasată din dreapta. Repetați, tubulând panglici orizontale pe lungimea cablului, lăsând un spațiu între panglici care are aceeași lățime ca panglicile.
Treceți un alt cablu vertical peste următoarea linie trasată. Cablul trebuie să atingă capătul panglicilor adiacente.
Țeavă panglici orizontale scurte peste al doilea cablu pentru a umple spațiile dintre panglici de pe primul cablu. (Porniți fiecare panglică la marginea—dar nu acoperiți-primul cablu vertical. Panglică de țeavă peste al doilea cablu, care se termină la următoarea linie verticală desenată.) Repetați, alternând între panglici și cabluri pentru a termina țesutul coșului.
Potriviți o altă pungă de patiserie cu vârf de stea; umpleți cu 1 cană glazură. Înghețarea țevii în jurul marginii superioare a tortului.