Tort Cu Condimente De Bere
Tortul cu condimente de bere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 414 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, scorțișoara măcinată, sarea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort De Condimente Cu Miere Și Bere, Tort Cu Condimente De Bere + Glazură De Unt Maro, și Spice Frecat Bere Poate Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Cernem împreună făina, praful de copt, cuișoarele, scorțișoara, condimentul, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul brun până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați oul și bateți bine.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu bere și amestecați bine pentru a combina. Îndoiți nucile tocate.
Se toarnă într-o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Coaceți 40 până la 50 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.