Tort cu chipsuri de cireșe

Tort cu chipsuri de cireșe
Chery Chip Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 360 de calorii, 5 g de proteine și 11 g de grăsimi. Pentru 65 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodiu, umplutură de plăcintă cu cireșe, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a fost perfect. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu ciocolată cu cireșe, Prajitură cu ciocolată și cireșe și Prajitură cu ciocolată cu cireșe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați o tigaie bundt sau o tigaie tub de 10 inchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3/4 Căni De Ovăz Cu Gătit Rapid2-3/4 Căni De Ovăz Cu Gătit Rapid
Ciuperci Morel Proaspete, FeliateCiuperci Morel Proaspete, Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron, combinați făina, zahărul, uleiul, ouăle, vanilia, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
Ciuperci Morel Proaspete, FeliateCiuperci Morel Proaspete, Feliate
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Amesteca bine. Se amestecă cireșele și lichidul lor și fulgii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CireșeCireșe
4
Turnați aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coacem aproximativ 1 ora, pana cand un tester de prajituri introdus in centru iese curat. Se răcește pe grătar și se scoate din tavă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Prajitura poate fi asociata cu Crema de Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista