Tort Cu Caramel De Nuc

Tort Cu Caramel De Nuc
Reteta de nuc Caramel tort se poate face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 15 și costă 75 de cenți pe porție. Acest desert are 424 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de nuci, caramele, amestec german de tort de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Nuc Cu Mere Caramel, Caramel-Nuc Upsidedown Tort De Banane, și Tort de mere-nuc cu glazură de Caramel.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
2
Se toarnă jumătate din aluat într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se coace la 350 la 18 minute. Între timp, într-o cratiță mare, combinați caramelele, untul și laptele. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă peste tortul cald.
5
Se presară cu nucile și chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
NuciNuci
6
Se toarnă aluatul rămas peste chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
7
Coaceți 35-40 de minute mai mult sau până când tortul este setat și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul cu Caramel funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista