Tort cu capsuni cu susul in jos

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia dvs. de rețete, Tort cu capsuni pe dos ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 308 de calorii . Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca desert. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei . Această rețetă este pe placul a 11 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 21% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort cu capsuni cu susul în jos , Tort cu capsuni cu susul în jos și Tort cu capșuni cu susul în jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pulverizați 8 rame (4 uncii) cu spray de gătit. Folosind 1/4 cană de zahăr, ungeți fiecare ramekin uns cu o stropire bună. Tăiați căpșunile în sferturi și aranjați-le în spirală pe fundul fiecărui ramekin.
Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-un castron mare cu un mixer electric, cremă împreună untul, mascarponele și zaharurile. Bateți ouăle, câte unul, urmate de extract de vanilie.
Se amestecă jumătate din amestecul de făină, urmat de zara. Amestecați amestecul de făină rămas, urmat de nectarul de căpșuni. Se amestecă bine pentru a îndepărta eventualele cocoloașe.
Turnați amestecul în fiecare ramekin peste căpșuni și bateți ramekinele pe blat pentru a elibera orice bule de aer. Aranjați ramekinele pe o tavă de jumătate de foaie.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul mini prăjiturii iese curată, aproximativ 25 până la 28 de minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească timp de 2 minute, apoi treceți un cuțit de-a lungul marginii exterioare a ramekinului și răsturnați formele pe farfurii de servire.
Se presară cu zahăr pudră și se servește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desertul poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.