Tort cu cafea cu afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați prăjitura cu cafea cu afine. O porție conține 96 de calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsimi. Această rețetă servește 8 și costă 33 de cenți per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână făină, afine, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Blueberry Boy Bait {Blueberry Coffee Cake}, The Best Blueberry Coffee Cake și Blueberry Coffee Cake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru aluat, într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Se bate oul.
Combinați 1 cană de făină, praful de copt și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână alternativ cu lapte.
Se amestecă afinele cu făina rămasă. Amestecați afinele și crema de brânză în amestecul de cremă (aluatul va fi gros).
Transferați pe un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Pentru topping, într-un castron mic, combinați făina și zahărul.
Tăiați în unt până se sfărâmiciază.
Coaceți la 375° timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura de cafea. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Perrier-Jouet Grand Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 57 de dolari.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.