Tort cu budincă de mere germană
Tortul cu budincă de mere germană este o rețetă europeană care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 483 de calorii , 3 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, scorțișoară măcinată, făină și nuci. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Funcționează bine ca desert la preț foarte rezonabil. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 29% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Glazură pentru prăjitură de ciocolată germană , prăjitură germană de lămâie cu merișoare Aka Zitronenkuchen cu afine și prăjitură germană cu rubarbă cu bezea .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați o tavă pătrată de 8 inci. Într-un castron mare, amestecați merele și zahărul.
Lăsați să stea până când zahărul se dizolvă complet, aproximativ 8 minute.
Amestecați oul și vanilia în amestecul de mere. Cerne împreună făina, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara; se amestecă în amestecul de mere. Încorporați nuci și stafide.
Turnați aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centrul prăjiturii iese curată.
Se toarnă topping peste tort cât timp tortul este încă fierbinte.
Pentru topping: Într-o cratiță, combinați 1/2 cană de zahăr brun, 1/2 cană de zahăr alb și 2 linguri de făină. Se amestecă în apă. Gatiti la foc mediu, amestecand, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Se ia de pe foc si se adauga untul, vanilia, nuca tocata si stafidele. Se amestecă până se topește untul, apoi se toarnă peste prăjitură.