Tort Cu Budincă De Mere
Tortul cu budincă de mere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 217 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 12%. Încercați Tort Cu Budincă De Mere, Tort Cu Budincă De Mere, și Tort Cu Budincă De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aruncați merele tocate cu suc de lămâie într-un castron mediu.
Adăugați zahăr brun, amestecând bine pentru a acoperi.
Bateți împreună amestecul de clătite și vafe, zahărul granulat și scorțișoara într-un castron mediu; se amestecă laptele, untul și vanilia. Îndoiți amestecul de mere și orice sucuri acumulate în aluat.
Se întinde într-o tigaie pătrată de 8 inci ușor unsă.
Suc de mere cu microunde într-o cană de măsurare din sticlă de 2 căni la 2 până la 3 minute sau până la fierbere. Folosind o lingură, stropiți ușor sucul de mere fierbinte peste aluat în tigaie. (Unele aluat poate pluti odată ce se adaugă suc.)
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când se formează un strat de tort deasupra și stratul revine la atingere.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă 25 de minute.
Serviți cald cu înghețată, dacă doriți.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit clătita și vafele complete originale ale mătușii Jemina