Tort Cu Budincă De Fructe De Pădure
Tortul cu budincă de fructe de pădure ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 295 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, afine, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort Cu Budincă De Fructe De Pădure, Tort De Budincă Cu Fructe De Ciocolată Albă, și Tort De Budincă De Afine Pearl River Blues Berry Farm.
Instrucțiuni
Într - un vas de copt de 9 x 13 inci, amestecați afine și zmeură cu 1/4 cană zahăr granulat.
Într-un castron, bateți ouăle, uleiul de măsline, coaja de portocală, vanilia și restul de 1 cană de zahăr granulat. Se amestecă făina, praful de copt și sarea până se combină.
Se toarnă aluatul uniform peste amestecul de fructe de pădure și se întinde ușor pentru a acoperi fructele de pădure.
Coaceți tortul într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când partea superioară revine ușor când este apăsată ușor în centru, 28 până la 35 de minute.
Se lasă să se răcească cel puțin 10 minute; se servește cald sau rece.
Presărați cu zahăr pudră chiar înainte de servire și scoateți porții pe farfurii.