Tort Cu Budincă De Fructe De Pădure

Tort Cu Budincă De Fructe De Pădure
Tortul cu budincă de fructe de pădure ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 295 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, afine, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort Cu Budincă De Fructe De Pădure, Tort De Budincă Cu Fructe De Ciocolată Albă, și Tort De Budincă De Afine Pearl River Blues Berry Farm.

Instrucțiuni

1
Într - un vas de copt de 9 x 13 inci, amestecați afine și zmeură cu 1/4 cană zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
AfineAfine
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Nivelul de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Într-un castron, bateți ouăle, uleiul de măsline, coaja de portocală, vanilia și restul de 1 cană de zahăr granulat. Se amestecă făina, praful de copt și sarea până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă aluatul uniform peste amestecul de fructe de pădure și se întinde ușor pentru a acoperi fructele de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți tortul într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când partea superioară revine ușor când este apăsată ușor în centru, 28 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se lasă să se răcească cel puțin 10 minute; se servește cald sau rece.
7
Presărați cu zahăr pudră chiar înainte de servire și scoateți porții pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista