Tort cu banane VII

Tort cu banane VII
Banana Cake VII ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 172 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 61 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de zahăr, făină, banane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați tort de banane fără ouă , cum se face tort de banane, Tort de banane fără ouă-tort de banane Vegan-imagini pas cu pas, și Tort ușor de banane cu glazură de frișcă de banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Cerneti faina, praful de copt, sifonul, sarea si condimentul impreuna si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
IenibaharIenibahar
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouăle și albușul de ou și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
4
Adăugați piureul de banane, vanilia și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
VanilieVanilie
LapteLapte
5
Adăugați amestecul de făină și amestecați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Împărțiți aluatul în două tigăi de 9 inci.
7
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește complet și se înghețează cu glazură de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista