Tort cu banane VII
Banana Cake VII ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 172 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 61 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de zahăr, făină, banane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați tort de banane fără ouă , cum se face tort de banane, Tort de banane fără ouă-tort de banane Vegan-imagini pas cu pas, și Tort ușor de banane cu glazură de frișcă de banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Cerneti faina, praful de copt, sifonul, sarea si condimentul impreuna si dati deoparte.
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle și albușul de ou și bateți bine.
Adăugați piureul de banane, vanilia și laptele.
Adăugați amestecul de făină și amestecați până se omogenizează bine.
Împărțiți aluatul în două tigăi de 9 inci.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește complet și se înghețează cu glazură de brânză cremă.