Tort Cu Banane Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Bananan cu susul în jos. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 402 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bananan tort cu susul în jos, Bananan Tort Cu Susul În Jos, și Bananan Tort Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Topiți untul în tigaie la foc mediu, apoi amestecați zahărul brun, romul și un vârf de sare și fierbeți, amestecând, 4 minute.
Scoateți de pe foc și aranjați bananele deasupra amestecului de zahăr în cercuri concentrice, potrivindu-se în cât mai multe bucăți posibil.
Bateți împreună făina, praful de copt, scorțișoara, nucșoara și sarea. Bateți împreună untul și zahărul cu un mixer electric la viteză mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în rom și vanilie. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină în 3 loturi, alternând cu lapte, începând și terminând cu făină, amestecând până la încorporare.
Puneți aluatul peste banane, netezind blatul și coaceți până când blatul este auriu și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute.
Lăsați tortul să stea în tigaie 5 minute. Inversați o farfurie peste tigaie și inversați tortul pe farfurie (păstrând farfuria și tigaia ferm presate împreună). Înlocuiți orice banană lipită de fundul tigaiei.
Serviți tortul ușor cald sau la temperatura camerei.