Tort cu ananas cu susul în jos VII
Pineapple Upside-Down Cake VII ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 442 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, amestec de prăjituri, ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul la foc mediu mare în tigaia de fier.
Se ia de pe foc și se presară zahărul brun uniform pentru a acoperi untul. Apoi, aranjați inele de Ananas în jurul fundului tigaiei, cu un strat adânc.
Așezați o cireșă maraschino în centrul fiecărui inel de ananas. Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor producătorului, înlocuiți o parte din sucul de ananas cu o parte din lichid în direcții.
Se toarnă aluatul peste stratul de ananas.
Coaceți conform instrucțiunilor din direcțiile amestecului de tort. Se răcește timp de 10 minute, apoi se întoarce cu grijă pe o farfurie. Nu lăsați tortul să se răcească prea mult sau va fi lipit de tigaie.