Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos
Tortul cu ananas cu susul în jos este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 264 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr, Ananas în suc, topping de caramel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Apăsați 9 felii de ananas între prosoape de hârtie până abia umede; pus deoparte. Rezervați ananasul rămas pentru o altă utilizare.
Înveliți o tigaie pătrată de 9 inci cu spray de gătit; stropiți caramel topping peste fundul tigaiei. Aranjați feliile de ananas pregătite într-un singur strat peste caramel; Așezați 1 cireșă în centrul fiecărei felii.
Așezați untul într-un castron mare pentru microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 1 minut sau până când untul se topește.
Adăugați zahăr, amestecând cu un tel.
Adăugați ouăle și amestecați bine. Se amestecă Zara cu conținut scăzut de grăsimi și următoarele 4 ingrediente (Zara prin bicarbonat de sodiu). Lingurați ușor 1 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină, amestecând doar până se omogenizează (nu exagerați).
Se toarnă aluatul în tigaie pregătită.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește timp de 1 minut în tigaie pe un suport de sârmă.
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tortului și inversați pe farfurie. Se răcește complet.
Tăiați tortul în pătrate.