Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ananas cu susul în jos. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 651 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de Ananas în suc, ulei vegetal, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Boozy Cu Cireșe De Ananas La Grătar Cu Susul În Jos, Boozy Mini Ananas Prăjituri Cu Susul, și Tort cu ananas cu susul în jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ananasul și cireșele scurse în boluri separate.
Se toarnă aproximativ 1 cană de rom peste ananas și romul rămas peste cireșe.
Lăsați să stea 1 până la 8 ore pentru a marina.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați untul într-o tigaie de 13x9 inci fără grăsime; se introduce în cuptor pentru a se topi. Când untul este topit, scoateți tava din cuptor.
Presărați zahăr brun uniform peste unt; pune deoparte.
Scurgeți și rezervați 1/2 cană de rom din ananas. Aranjați feliile de Ananas în tigaie în 3 rânduri de 3 sau 4 felii.
Scurgeți romul din cireșe; aruncați romul.
Așezați 1 cireș în centrul fiecărei felii de ananas.
Într-un castron mare, puneți amestecul de tort, amestecul pi ciuma Colada, uleiul, ouăle și 1/2 cană ROM rezervat din ananas. Bateți cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează.
Se toarnă uniform peste fructe în tigaie.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Rulați cuțitul în jurul marginilor tortului.
Așezați foaia de cookie cu susul în jos peste tigaie; întoarceți foaia de cookie și rotiți-o.
Lăsați să stea 5 minute pentru a permite sucurilor să curgă pe tort.