Tort Crocant Din Făină De Porumb

Tort Crocant Din Făină De Porumb
Pear-Cornmeal Crunch Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de albus de ou, extract de vanillan, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cafea Pear Crunch cu susul în jos pentru # TwelveLoaves, Tort de cafea cu pere cu Topping Crunch de pecan de ghimbir, și Tarta de mere-pere cu crusta de faina de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (făină prin ghimbir) într-un castron mare și tăiați margarina cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Îndepărtați amestecul de făină de 3/4 cană și puneți-l într-un castron mic. Se amestecă nucile pecan;pune deoparte amestecul de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea în amestecul de făină rămas și amestecați pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PerePere
SareSare
6
Combinați smântâna, vanilia, coaja de lămâie, oul și albușul de ou; se amestecă bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SmântânăSmântână
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Se toarnă aluatul de tort într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit și se acoperă cu amestec de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista