Tort condimentat cu mere și nuci cu glazură de brânză cremă

Tort condimentat cu mere și nuci cu glazură de brânză cremă
Această rețetă servește 12 și costă 2,04 USD pe porție. O porție conține 627 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați mere, sare de mare, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 47 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de Prune condimentat cu glazură de brânză cremă, Tort de morcovi condimentat cu Cardamom cu glazură de brânză cremă de ciocolată albă, și Tort de condimente de mere cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt din belșug și făină un tub canelat de 10 inci sau o tigaie Bundt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare, amestecați merele, siropul de arțar, ouăle, zahărul, uleiul și vanilia. Într-un castron mediu separat, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul și sarea. În loturi, amestecați ingredientele uscate în amestecul de mere. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită și se coace până când un tester de tort sau un bivol introdus în tort iese curat, 55 până la 60 de minute. Se răcește timp de 15 minute și se inversează pe un suport de sârmă pentru a se răci complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Pentru glazură: într-un robot de bucătărie, combinați zahărul pudră, smântâna grea, crema de brânză, 3 linguri de apă și vanilia. Procesați până se omogenizează, adăugând mai multă apă, câte 1 linguriță odată, până când glazura este turnată. Puneți glazura peste tort și lăsați să se stabilească timp de 20 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)

Ingrediente

2(poate fi sau trece)piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii2(poate fi sau trece)Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari12Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUnt pentru ungerea tigaieiUnt pentru ungerea tigaiei113Nuci de orice fel (tocate)cremă de brânză, la temperatura camereicremă de brânză, la temperatura camerei3ouă, la temperatura camereiouă, la temperatura camerei7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăinăfăină31 litru de lapte integral, la temperatura camereimere verzi, cum ar fi Granny Smith, decojite, cu miez și tăiate cubulețe în bucăți de 1/4 până la 1/2 incimere verzi, cum ar fi Granny Smith, decojite, cu miez și tăiate cubulețe în bucăți de 1/4 până la 1/2 inci1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1(poate fi sau trece)ghimbir măcinatghimbir măcinat1(poate fi sau trece)nucșoară măcinatănucșoară măcinată596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr brun deschiszahăr brun deschis3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirila 2 kiwi mijlocii, decojite și feliatela 2 kiwi mijlocii, decojite și feliate1(poate fi sau trece)sare de mare finăsare de mare fină1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)extract de vanilie purăextract de vanilie pură2(poate fi sau trece)extract de vanilie purăextract de vanilie pură1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirinuci tocatenuci tocate3(iarnă)apă, plus suplimentar, după cum este necesarapă, plus suplimentar, după cum este necesar
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 47 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista