Tort clasic de ciocolata

Tort clasic de ciocolata
Tortul clasic de ciocolată durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 253 de calorii, 4 g de proteine și 10 g de grăsimi. Pentru 28 de cenți pe porție, primești un desert care servește 15. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Mergeți la magazin și cumpărați cacao de copt, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 18%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețetele similare includ Prajitura clasică de ciocolată, Prajitura clasică de ciocolată și Prajitura clasică de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, cremă untul și zahărul până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Linguriță De Ardei Iute Ancho Măcinat1-1/2 Linguriță De Ardei Iute Ancho Măcinat
Celofan LimpedeCelofan Limpede
Folie Galbenă Pentru Cadou Pentru Acoperirea PlăciiFolie Galbenă Pentru Cadou Pentru Acoperirea Plăcii
Echipamente pe care le vei folosi
Crenguțe Suplimentare De Rozmarin Proaspăt, OpționalCrenguțe Suplimentare De Rozmarin Proaspăt, Opțional
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si ScursAnanas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
3
Combinați făina, cacao, bicarbonat de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de smântână alternativ cu lapte, batând până la omogenizare după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lipiți Colorant Alimentar în Culorile școliiLipiți Colorant Alimentar în Culorile școlii
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67
Căpșuni Suplimentare, Tăiate La Jumătate, OpționalCăpșuni Suplimentare, Tăiate La Jumătate, Opțional
3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)
4
Turnați aluatul într-o bucată de 13 inci unsă și făinată. x 9-in. tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)
5
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până se termină testele de prăjitură. Se răcește pe un grătar. Când prăjitura este rece, pudrați cu zahăr de cofetă sau înghețați cu glazura preferată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurite Lapte2 Lingurite Lapte
3 Până La 5 Picături De Colorant Alimentar Verde, Opțional3 Până La 5 Picături De Colorant Alimentar Verde, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Aluat De Biscuiți Cu Zahăr Gata De Coacere La FrigiderAluat De Biscuiți Cu Zahăr Gata De Coacere La Frigider
5 Linguri Cheddar Mărunțit5 Linguri Cheddar Mărunțit

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt cele mai bune alegeri ale mele pentru tort cu ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista