Tort Clasic De Catifea Roșie

Tort Clasic De Catifea Roșie
Tortul clasic de catifea roșie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 583 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți la îndemână sare, făină de aur, făină de aur și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Tort din foaie de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie, și Noul Tort Clasic De Catifea Roșie.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale tigăilor rotunde de 3 (8 sau 9 inci) cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
În castron mare, bate toate ingredientele tort cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate 2 minute pe viteza medie, răzuire castron ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă în tigăi.
4
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Într-o cratiță medie, amestecați 1/2 cană de făină și 1 1/2 cană de lapte cu biciul până se omogenizează. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul este foarte gros, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
6
Se ia de pe foc; se răcește 10 minute. Într-un castron mare, bateți 1 1/2 căni de zahăr și untul cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Adăugați treptat amestecul de făină cu linguri; bate la viteză mare până se omogenizează. Bate în vanilie. Umpleți și înghețați tortul, folosind 1 cană glazură între straturi. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista