Tort Cald De Lămâie De Iarnă
Cald tort de lamaie de iarnă ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 92 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 35 și costă 16 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, apă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort Cald De Lămâie De Iarnă, Tort de mămăligă cu lămâie cu compot de fructe de iarnă, și Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet; se toarnă într-un vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Bateți amestecurile uscate de budincă, zahărul granulat, laptele și apa cu biciul 2 min.; se toarnă peste aluat în vas.
Așezați vasul de copt pe foaia de copt cu margini. (Foaia de copt va prinde orice sos care ar putea bule peste părțile laterale ale vasului pe măsură ce desertul se coace.)
Coaceți 55 min. până la 1 oră sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 min. (Sosul se va îngroșa ușor pe măsură ce se răcește.)
Se presară cu zahăr pudră.