Tort Cald De Dovleac
Această rețetă face 6 porții cu 528 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort cald de cidru de mere cu semințe de dovleac fragil, Salată caldă de dovleac cu Polentan și semințe de dovleac confiate, și Salată Caldă De Dovleac Prăjită.
Instrucțiuni
Ungeți o matriță de suflet de 2 litri. Într-un castron mediu, bateți făina cu praful de copt, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer portabil, bateți untul și zahărul până devin pufoase. Bateți ouăle, câte 1. Într-un castron mic, amestecați piureul de dovleac cu sucul de lămâie, apoi bateți în amestecul de ouă.
Adăugați ingredientele uscate și curmalele și bateți încet până se omogenizează. Răsturnați aluatul în matrița pregătită și neteziți partea superioară.
Acoperiți vasul souffl cu o foaie de folie unsă cu unt, sigilați și transferați într-o caserolă mare din fontă emailată.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în caserolă pentru a ajunge la jumătatea părții matriței și se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când tortul este setat, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Scoateți vasul din caserolă și lăsați să se răcească 30 de minute.
Scoateți folia și lingurați tortul pe farfurii.
Se servește cu înghețată de vanilie.