Tort Cald Cu Mere Caramel

Tort Cald Cu Mere Caramel
Tortul cald cu mere Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 385 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. 3036 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Cap la magazin și ridica ouă, frisca glazura pufos, se amestecă tort, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cald Cu Mere Caramel, Tort Cald Cu Budincă De Mere Cu Caramel, și Tort De Mere Cu Caramel Cald Fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Într-o cratiță grea de 1 litru, gătiți untul, frișca și zahărul brun la foc mic, amestecând ocazional, doar până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se toarnă în tigaie de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se presară cu nuci pecan; deasupra cu mere feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Nuci PecanNuci Pecan
4
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei, ouă și condimente de plăcintă cu mere cu mixer electric la viteză mică până la umezire, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Puneți cu grijă aluatul peste amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment De Plăcintă Cu MereCondiment De Plăcintă Cu Mere
Amestec De TortAmestec De Tort
MărMăr
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Coaceți 41 până la 47 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale tortului din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Așezați platoul de servire rezistent la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți cu grijă platoul și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Lăsați tigaia să rămână peste tort aproximativ 1 minut, astfel încât caramelul să poată stropi peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți tava.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Într-un castron mic, amestecați glazura și toppingul biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Serviți tortul cald acoperit cu amestec de glazură și stropit cu topping de caramel. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista