Tort buric Fuzzy II
Nevoie de o desert fără lactate? Fuzzy buric Cake II ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 1,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 611 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți schnapps de piersici, margarină, piersici și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort Buric Fuzzy I, Tort Buric Fuzzy, și Fuzzy Buric Smoothie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch. Într-un blender, piure piersici cu suc, schnapps, zahăr alb și suc de portocale până la omogenizare.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle, uleiul și 1 1/2 căni din amestecul de piersici.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Frost tort în timp ce încă fierbinte.
Se amestecă împreună zahărul cofetarilor, margarina și restul de 1/4 cană din amestecul de piersici.
Se toarnă peste tortul fierbinte.