Tort Bundt Ginger-Rum
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Ginger-Rum Bundt Cake. Pentru 1,27 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 674 de calorii , 7 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar eu aș spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lapte, sare de masă, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 30% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Mocha Layer Cake cu umplutură de cremă de ciocolată și rom , Rum Stafide Morcovi și Glazură cu cremă de brânză și Lemon Bundt Cake .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Încinge cuptorul la 350 de grade F și aranjează un suport în treimea inferioară.
Ungeți bine o tavă Bundt de 12 căni cu unt topit, ungeți cu făină și îndepărtați excesul.
Presărați nuci în fundul tavii și lăsați deoparte.
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu până se combină uniform; puse deoparte.
Amestecați laptele, ghimbirul și vanilia într-un al doilea castron mic până se combină uniform.
Combinați untul și zahărul într-un castron al unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu paletă și bateți la viteză medie până când amestecul seamănă cu nisipul umed și este ușor, aproximativ 3 minute.
Adauga ouale pe rand pana se incorporeaza si amestecul este omogen. Răzuiți mixerul și părțile laterale ale bolului. Reduceți mixerul la minim, adăugați 1/3 amestec de făină și amestecați până când se umezește.
Se amestecă 1/2 amestec de lapte și se bate până se umezește. Repetați până se adaugă toate ingredientele, terminând cu făină.
Transferați aluatul în tava Bundt pregătită și neteziți, astfel încât aluatul să fie uniform.
Coaceți până când prăjitura este întărită, aurie, iar un tester de prăjituri introdus în mijloc iese curat, aproximativ 50 de minute.
Transferați pe un grătar, lăsați să se răcească 10 minute, apoi răsturnați pe un grătar, scoateți din tavă și lăsați să se răcească complet.
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică și puneți la foc mediu. Aduceți la fiert și gătiți până devine ușor siropos, aproximativ 5 minute. Se strecoară și se lasă deoparte să se răcească puțin.
Când prăjitura este la temperatura camerei, folosiți o frigărui pentru a face găuri peste tot.
Stropiți siropul în găurile tortului, lingură cu lingură, asigurându-vă că intră în tort și nu curge în jos.
Lăsați să stea cel puțin 4 ore pentru ca siropul să se înmoaie în tort.