Tort Bundt cu lămâie sfărâmicioasă cu glazură
Tortul Bundt cu lămâie sfărâmicioasă cu glazură este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 218 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr de cofetari, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Tort Bundt cu lămâie cu glazură de ciocolată și lămâie confiată, Tort dublu Bundt cu mere cu glazură de lămâie, și Tort Bundt cu lămâie cu glazură de rubarbă de fructe de pădure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Cerneti faina, 2 1/3 cana zahar alb, praful de copt si sarea impreuna intr-un bol mare.
Bateți 1 1/2 căni de lapte și ouă împreună într-un alt castron; adăugați ulei vegetal, 1/2 cană suc de lămâie, 1 lingură extract de lămâie și 2 lingurițe extract de vanilie în amestecul de lapte. Continuați să bateți până când este neted și asemănător siropului. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de lapte și se toarnă într-o tigaie cu tub canelat (cum ar fi un Bundt circulator).
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră 20 de minute. Lăsați tortul să se răcească timp de 10 minute. Rulați un cuțit între tort și marginea tigaiei. Țineți tigaia de tort pe o parte și atingeți ușor părțile laterale ale tigaiei de blat pentru a o slăbi. Acoperiți tigaia cu o farfurie și inversați-o pentru a scoate tortul din tigaie și pe farfurie.
Încălziți zahărul cofetarilor și 1/4 cană zahăr alb, suc de portocale, 2 linguri lapte, 1 lingură extract de lămâie, 1 lingură suc de lămâie și 1/4 linguriță extract de vanilie într-o cratiță mică la foc mediu până când amestecul ajunge la fierbere spumoasă.
Se ia imediat de pe foc și se amestecă până se dispersează spuma, aproximativ 1 minut.
Stropiți amestecul peste tortul fierbinte și lăsați glazura să se întărească, 10 până la 20 de minute.