Tort Bundt Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Bundt cu ciocolată. O porție conține 766 calorii, 10g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de unt, chipsuri de ciocolată, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Bundt Cu Ciocolată, Tort Bundt Cu Ciocolată, și Tort Bundt Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Ungeți și făinați o tigaie bundt de 10 până la 12 căni.
Se amestecă untul cu zahărul și sarea într-un castron mare până când este foarte cremos.
Bateți ouăle, pe rând, până se combină.
Bateți smântâna și vanilia până se combină.
Adăugați făină, praf de copt și bicarbonat de sodiu în castron. Se amestecă până aproape se combină. Se amestecă chipsurile până se combină și nu rămân dungi albe de făină.
Puneți lingura în tigaie și coaceți până devin aurii și doar setați, 40 până la 50 de minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie 45 de minute, apoi inversați pe placa de servire sau pe raftul de răcire.