Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 736 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, bicarbonat de sodiu, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Bundt Cu Brânză Cremă De Mere, Tort Bundt Cu Brânză Cremă De Mere, și Tort de mere Bundt cu umplutură de cremă de brânză și glazură de Praline.
Instrucțiuni
1
Pregătiți umplutura: bateți primele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează și se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Adăugați oul, făina și vanilia; bate doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
3
Pregătiți aluatul: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Coaceți nucile pecan într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului. Se amestecă împreună 3 căni de făină și următoarele 7 ingrediente într-un castron mare; se amestecă ouăle și următoarele 3 ingrediente, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă merele și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bol
Tigaie
5
Puneți două treimi din amestecul de mere într-o tigaie Bundt unsă și făinată cu 14 căni. Lingura crema de branza de umplere peste amestec de mere, lăsând un chenar de 1 inch în jurul marginilor de tigaie. Rotiți umplerea prin amestecul de mere folosind un cuțit de tăiere. Puneți amestecul de mere rămas peste umplutura de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuțit
6
Coaceți la 350 timp de 1 oră până la 1 oră și 15 minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește tortul în tigaie pe o grătar 15 minute; scoateți din tigaie în grătar și răciți complet (aproximativ 2 ore).
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
7
Pregătiți glazura: aduceți 1/2 cană zahăr brun, 1/4 cană unt și 3 linguri. lapte la fierbere într-un 2-qt. cratiță la foc mediu, șoptind constant; se fierbe 1 minut, șoptind constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Glazura
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se amestecă treptat zahărul pudră până se omogenizează; se amestecă ușor 3 până la 5 minute sau până când amestecul începe să se răcească și se îngroașă ușor.