Tort Bundt Cu Afine-Zară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Bundt cu afine-zară. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 397 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Bundt Cu Lapte De Afine, Tort Bundt Cu Lapte De Afine, și Tort Bundt Cu Lapte De Afine-Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie Bundt cu diametrul de 10 inci.
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți 1 2/3 căni de zahăr și unt într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ouă, câte 1. Bateți în coaja de portocală și vanilie. Bateți ingredientele uscate în 3 adaosuri alternativ cu zară în 2 adaosuri. Îndoiți în afine.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți până când testerul introdus lângă centrul tortului iese curat, aproximativ 1 oră.
Tort rece în tigaie pe raft 10 minute. Întoarceți tortul pe raft și răciți complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în plastic și păstrați-l la temperatura camerei.)
Transferați tortul în farfurie, Cerneți zahărul pudră și serviți.