Tort Boston fudge cu sos Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Boston Fudge cu sos Fudge. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 782 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ciocolată, ciocolată, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Cu Sos Fudge, Tort Fudge cu sos de caju-Caramel, și Tort de ciocolată Savannah cu sos fierbinte de Fudge.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți și făinați o tigaie.
Pentru a face tortul, crema împreună zahăr, scurtarea; adăugați zară și vanilie.
Adăugați ciocolată topită și ouă, 1 la un moment dat; bate timp de 2 minute. Setați împreună ingredientele uscate, adăugați la amestecul cremă. Bateți încă 2 minute.
Se toarnă în tava pregătită.
Coaceți timp de 35 de minute.
Pentru a face sosul, topiți ciocolata și untul în cratiță la foc foarte mic. Se amestecă zahărul pudră, alternativ cu laptele evaporat, amestecând bine. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Gatiti si amestecati pana cand amestecul devine gros si cremos, aproximativ 8 minute. Se amestecă vanilia; se servește cald peste tort.