Risotto De Nucă

Risotto De Nucă
Reteta Risotto Butternut este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această garnitură are 313 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,54 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână praz, vin, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Risotto De Dovleac, Risotto Cu Parmezan, și Risotto De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui și apa la foc mic într-o cratiță (nu fierbeți). Păstrați bulionul cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Tăiați prazul transversal în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați praz și țelină, și saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
5
Adăugați orez și salvie, și saut 1 minut. Se amestecă vinul și se gătește 1 minut sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant. Se amestecă 1/2 cană de amestec de bulion, dovlecei și sare și se gătește până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând continuu și gătiți până când fiecare porție de amestec de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute). Se amestecă parmezanul, sucul de lămâie și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista