Stromboli De Curcan Cu Brânză
Această rețetă face 40 de porții cu 27 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză big Colby jack, frunze de busuioc, piept de curcan din lemn de mere oscar mayer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Stromboli vegetarieni cu brânză și reconfortant + un videoclip, Turcia Elvețiană Stromboli, și Turcia-Brie Stromboli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Desfaceți aluatul de pizza pe suprafața ușor făinată.
Rulați sau bateți în pătrat de 12 inci; acoperiți cu brânză, curcan, ardei și busuioc, lăsând janta de 1/2 inci în jurul tuturor părților.
Rulati; prindeți cusătura și se termină împreună pentru a sigila.
Așezați, cu cusătura în jos, pe foaia de copt acoperită cu folie. Bateți oul și apa; periați pe aluat.
Coaceți 22 până la 25 min. sau până se rumenesc. Se răcește 10 min. înainte de feliere.