Cartofi Prăjiți Cu Chili

Cartofi Prăjiți Cu Chili
Cartofii prăjiți cu Chili sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Încercați Carne de vită prăjită cu cartofi prăjiți la cuptor, Cartofi prăjiți la cuptor și cartofi dulci, și Orez prăjit cu ou, chili și vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați cartoful într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Se ia de pe foc.
3
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
5
Adauga ceapa; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați cartofi, praf de chili și sare. Gatiti 5 minute sau pana cand cartoful se rumeneste usor, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
CartofiCartofi
SareSare
7
Presărați brânză peste cartof. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 1 minut sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CartofiCartofi
8
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista