Cartofi Prăjiți Cu Chili
Cartofii prăjiți cu Chili sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Încercați Carne de vită prăjită cu cartofi prăjiți la cuptor, Cartofi prăjiți la cuptor și cartofi dulci, și Orez prăjit cu ou, chili și vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați cartoful într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 10 minute sau până se înmoaie.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adauga ceapa; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați cartofi, praf de chili și sare. Gatiti 5 minute sau pana cand cartoful se rumeneste usor, amestecand des.
Presărați brânză peste cartof. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 1 minut sau până când brânza se topește.