Tort Amaretto Cu Ciocolată Albă

Tort Amaretto Cu Ciocolată Albă
Tortul Amaretto cu ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 746 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, lichior amaretto, migdale decolorate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort Alb Cu Migdale Amaretto, Ciocolată Albă Amaretto Brownies, și Ciocolată Albă-Glazură Amaretto.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie antiaderentă de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle, amestecul de budincă, 1/2 cană de apă rece, ulei, 1/2 cană amaretto și 1/4 linguriță extract de migdale. Se amestecă bine timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Amestec De TortAmestec De Tort
Lichior AmarettoLichior Amaretto
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaia Bundt pregătită de 10 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 de minute până la o oră sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Scoateți tortul din cuptor și folosiți un pic de gheață sau o frigăruie pentru a face cât mai multe găuri în tort. Aplicați glazura în timp ce tortul este încă cald. Stropiți încet și cu răbdare glazura peste tort, inclusiv marginile și centrul tăvii Bundt. Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
FrigaruiFrigarui
CuptorCuptor
1
Combinați untul, zahărul, 1/4 cană de apă și 1/2 cană amaretto într-o cratiță. Aduceți la fierbere și continuați să fierbeți timp de 10 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior AmarettoLichior Amaretto
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Topping: prăjiți ușor migdalele tăiate la cuptor. Acest lucru va dura 5 până la 10 minute. Amestecați frecvent și aveți grijă să nu ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți 1/4 cană din glazura pregătită în cuptorul cu microunde timp de 10 secunde, pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Așezați tortul pe vasul de servire și folosiți o lingură pentru a stropi glazura înmuiată peste tort. Împrăștiați migdalele prăjite peste tort înainte ca glazura să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
MigdaleMigdale
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista