Tort Amaretto

Tort Amaretto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Amaretto. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, ouă, amestec instant de budincă de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Cupcakes Amaretto cu migdale cu frișcă Amaretto, Tort Amaretto, și Tort Amaretto.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle, budinca de vanilie instant, apa, uleiul, extractul de migdale și 2 linguri de amaretto; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Instant De Budincă De VanilieAmestec Instant De Budincă De Vanilie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Lichior AmarettoLichior Amaretto
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Scoateți tortul din cuptor și, cât este încă cald, faceți găuri în suprafață.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Stropiți cu glazura Amaretto, asigurându-vă că o parte din glazură umple găurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior AmarettoLichior Amaretto
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Lăsați tortul să se răcească cel puțin 2 ore înainte de a-l scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Pentru a face glazura Amaretto: Cerneti zaharul cofetarilor si combinati-l cu restul de 1/2 cana amaretto. Se amestecă până se omogenizează. Puteți adăuga mai mult amaretto după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Lichior AmarettoLichior Amaretto
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista