Tort Amaretto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Amaretto. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, ouă, amestec instant de budincă de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Cupcakes Amaretto cu migdale cu frișcă Amaretto, Tort Amaretto, și Tort Amaretto.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle, budinca de vanilie instant, apa, uleiul, extractul de migdale și 2 linguri de amaretto; se amestecă bine.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Scoateți tortul din cuptor și, cât este încă cald, faceți găuri în suprafață.
Stropiți cu glazura Amaretto, asigurându-vă că o parte din glazură umple găurile.
Lăsați tortul să se răcească cel puțin 2 ore înainte de a-l scoate din tigaie.
Pentru a face glazura Amaretto: Cerneti zaharul cofetarilor si combinati-l cu restul de 1/2 cana amaretto. Se amestecă până se omogenizează. Puteți adăuga mai mult amaretto după cum este necesar.