Tort alimentar înger cu cremă Espresso Mascarpone
Angel Food Cake cu cremă Espresso Mascarpone este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 391 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pudra de espresso instant, lichiorul de cafea, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort alimentar înger cu cremă Mascarpone cu lămâie-ghimbir și fructe proaspete, Tort alimentar înger cu Nutella burniță, căpșuni proaspete și cremă Mascarpone, și Tort De Mâncare Espresso Angel.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Se amestecă apa și pudra de espresso într-un castron mare pentru a se amesteca. Se amestecă mascarpone. Folosind un mixer electric, bateți crema într-un alt bol mare, adăugând încet zahăr pudră, până se formează vârfuri moi. Folosind o spatulă mare de cauciuc, pliați 1/4 din frisca în amestecul de mascarpone pentru a ușura. Apoi pliați frișca rămasă în amestecul de mascarpone.
Tăiați tortul cu mâncare înger în pene de 16 (grosime de 1 inch). Rezervați orice tort rămas pentru o altă utilizare.
Ungeți 1 parte a fiecărei pene de tort cu lichiorul. Aranjați 2 pene de tort pe fiecare farfurie. Dollop Crema espresso deasupra fiecare pană de tort. Praf cu pudra de cacao și se servește.