Tort alb-negru

Tort alb-negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul alb-negru. Această rețetă face 9 porții cu 251 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de ciocolată alb-negru, Tort de banane alb-negru, și Tort De Biscuiți Alb-Negru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie pătrată de 8 inci cu spray de gătit și praf cu 2 lingurițe de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Așezați untul într-un castron mare pentru microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut sau până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
4
Adăugați zahăr, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați vanilia și albușurile de ou; se amestecă bine. Se amestecă Zara, sarea și bicarbonatul de sodiu. Lingurați ușor 1 1/2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Adăugați făină, amestecând doar până se omogenizează (nu exagerați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Întindeți jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați extract de cacao și migdale în aluatul rămas; se amestecă bine cu un tel. Se toarnă încet aluatul de ciocolată peste aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
CiocolataCiocolata
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
9
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Tăiați în pătrate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista