Tort Alb Fără Gluten Cu Cremă De Unt Italiană De Bezea

Tortul alb fără Gluten cu cremă de unt de bezea italiană este un fără gluten desert. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 11 porții cu 702 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de făină de orez, amidon de cartofi, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Tort de bezea cu ciocolată (fără gluten) # SundaySupper, și Tort Mocha fără Gluten cu cremă de unt de cafea vegană pentru rețete similare.