Topping De Salată Cu Vârf De Vită

Topping De Salată Cu Vârf De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de vârf de vită. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 468 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de vită, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 72%. Rețete similare sunt Plăcinte Individuale Cu Oală De Vită Cu Topping De Biscuiți, Coaceți Taco de vită cu Topping de biscuiți Cheddar, și Pastel De Choclo (Caserolă De Vită Cu Topping De Aluat De Porumb).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă sosul de soia, ceapa și ardeiul gras verde. Gatiti 3-5 minute, pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sos De SoiaSos De Soia
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă carnea de vită. Gatiti 15 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista