Topping de roșii și busuioc

Toppingul de roșii și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 40 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Risotto de lămâie-busuioc cu Topping de roșii, Înghețată Vanillan cu Topping de piersici-busuioc, și Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Într-un castron mediu, combinați roșiile, busuiocul, ardeiul negru și usturoiul feliat. Pune deoparte.
Grătați sau prăjiți feliile de pâine până se rumenesc, aproximativ 2 până la 4 minute pe fiecare parte. Frecați 1 parte din fiecare felie de pâine cu partea tăiată a căței de usturoi, apoi periați cu o parte din uleiul de măsline.
Condimentați amestecul de roșii cu sare și lingurați o parte din amestecul de roșii pe fiecare felie de pâine.
Se presară sare și se servește imediat bruschetta fierbinte.