Topping De Cremă De Portocale Dulci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați crema de portocale dulci. Această rețetă servește 8 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 156 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați răsuciri de portocale, suc de portocale, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes portocalii cu Topping de frișcă de ananas zdrobit de portocale, Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate, și Plăcintă cu cartofi dulci cu Topping de cremă condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 1 minut sau până când smântâna începe să se îngroașe, apoi la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Îndoiți sucul de portocale și 1/2 linguriță de coajă de portocală. Dați la frigider până când este gata de servit.
Se ornează cu coajă de portocală suplimentară.