Topping De Compot De Fructe De Pădure

Dacă aveți despre 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, toppingul de compot de fructe de pădure ar putea fi un super fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 18 porții cu 102 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca un sos la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, amidon de porumb, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Topping Sănătos De Compot De Afine, Compot de rubarbă de căpșuni cu Topping matzo Streusel, și Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de cracker Graham.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă apa, sucul de lămâie și siropul. Se amestecă fructele de pădure. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți imediat sau transferați în recipientele congelatoare. Poate fi congelat până la 3 luni.
Pentru a folosi sosul congelat: dezghețați la frigider peste noapte.
Se pune într-o cratiță și se încălzește.