Topping Cu Cremă De Caramel-Mere
Toppingul cu cremă de caramel-mere este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 227 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frișcă, zahăr brun, topping suplimentar de înghețată cu caramel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cheesecake cu Topping de mere Caramel, Tort de mere cu Topping de Caramel, și Tort de ghimbir cu Topping de Caramel-mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mare, bateți frisca cu mixer electric la viteză medie aproximativ 1 minut sau până când crema începe să se îngroașe, apoi la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Bateți treptat în 1/4 cană topping de caramel, zahărul brun și condimentele de plăcintă cu mere, răzuind bolul o dată, până se formează vârfuri amestecate și rigide. Dați la frigider până când este gata de servit.
Se ornează cu topping suplimentar de caramel.