Topping Cald De Înghețată Cu Banane Tropicale
Toppingul cald de înghețată tropicală Bananan este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest desert are 274 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, unt, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cum se face un sandviș cu înghețată tropicală, Batoane De Înghețată Bananan Congelate, și Topping cald de fructe de pădure pentru înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Așezați feliile de banane în tigaie, amestecați vanilia și gătiți până când bananele se rumenesc. Se amestecă nuca de cocos și se acoperă cu zahărul și nucile cofetarilor.
Serviți imediat peste înghețată.