Topper De Anghinare Și Ardei Roșu

Topper De Anghinare Și Ardei Roșu
Anghinare & ardei roșu Topper ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție conține 195 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, cremă de brânză philadelphia, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Topper De Anghinare, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați brânzeturile și pătrunjelul în recipientul robotului de bucătărie; capac. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați anghinare și ardei roșii; procesați scurt până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
AnghinareAnghinare
4
Răspândiți 1 linguriță. din amestecul de brânză pe fiecare cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
BrânzăBrânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Așezați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți 8 până la 10 min. sau până la cald și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista